Esmeralda Bevers-Modderman

“Van dichtbij heb ik als consulent bij een zorginstelling gezien hoe zwaar de combinatie van werk en mantelzorg kan zijn. Dit was voor mij de reden om de opleiding tot mantelzorgmakelaar te gaan volgen. Het is mijn passie om mensen te ondersteunen en te ontlasten. Als mantelzorgmakelaar kan dat. Mijn ruim dertig jaar ervaring in het bedrijfsleven en ervaring in de zorg vormen een solide basis om anderen professioneel en doortastend verder te helpen.”

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact met mij op.

 

 

Mijn overtuiging

“Het aantal mantelzorgers zal de komende jaren toenemen. Steeds meer mantelzorgers zullen hun werk- en zorgtaken moeten combineren door een terugtredende overheid. De combinatie van taken doet een groot beroep op mantelzorgers, wat kan leiden tot frequent of langdurig ziekteverzuim. Preventieve maatregelen zijn een manier om uitval te voorkomen en ondanks de mantelzorg toch goed te blijven functioneren. Ik ondersteun zowel de mantelzorger als de werkgever.”

Samenwerking mantelzorgpartner

“Mijn samenwerkingspartner in West-Brabant is Renate Sauerwald. Met haar ontwikkel ik nieuwe concepten voor effectieve ondersteuning van werkende mantelzorgers en begeleiding van particulieren in complexe zorgsituaties. Door de inzet van onze specifieke deskundigheid en ervaring vormen wij een sterk team. Wij vervangen elkaar bij vakanties en afwezigheid. U bent zo altijd verzekerd van deskundige ondersteuning.”

Andere samenwerkingsverbanden

Naast mijn samenwerkingspartner, heeft Mantelzorgmakelaar West-Brabant ook andere samenwerkingsverbanden. Onder andere met Addy Verhagen Antens, van AdAnte4U. Zij biedt onder andere counseling en psychosociale hulp.

info@mzmwb.nl

+31 (0)6 24 55 04 30

BTW: NL001487606B44